Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


"Τετάρτες στο Μουσείο - Αρχαιολογικές διαλέξεις": Διάλεξη του δρ. Δ. Παντερμαλή, Προέδρου του Δ.Σ. του Μουσείου Ακρόπολης και Ομότιμου Καθηγητή Κλασικής Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ., με θέμα "10 χρόνια Μουσείο Ακρόπολης"
​Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τον κύκλο των επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποσκοπεί στη γνωριμία του κοινού της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, νέες ανασκαφικές και διεπιστημονικές έρευνες και τα πορίσματά τους. 

Επόμενος προσκεκλημένος ομιλητής στον παραπάνω κύκλο διαλέξεων είναι ο δρ. Δημήτριος Παντερμαλής, Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Ακρόπολης και Ομότιμος Καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ​πρόκειται να μιλήσει στο ΑΜΘ την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19:00​ με θέμα "10 χρόνια Μουσείο Ακρόπολης".

Με αφορμή τη συμπλήρωση στις ​20 Ιουνίου δέκα χρόνων από τη λειτουργία του νέου Μουσείου Ακρόπολης​, ο κ. Παντερμαλής ​θα κάνει μια αποτίμηση της προσφοράς του Μουσείου, το οποίο έχει ​δεχθεί μέχρι σήμερα δεκατρία εκατομμύρια επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο, αλλά και θα μοιραστεί μαζί μας τα μελλοντικά σχέδια του Μουσείου, εστιάζοντας στις νέες προοπτικές ​​προβολής και ανανέωσης των εκθέσεων του.​

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση​
Συνδιοργάνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ – Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης​

Ημερομηνία:

06/02/2019 - 06/02/2019

Ώρα Έναρξης:

19:00

Τόπος:

  • Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Σχετικά Αρχεία:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Θέμα:

Αρχαιότητες, Μουσεία, Πολιτισμός

Ετικέτες:

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

​​​Εκδήλωση: Διάλεξη του κ. Δ. Παντερμαλή, Προέδρου του Δ.Σ. του Μουσείου Ακρόπολης και Ομότιμου Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίο Θεσσαλονίκης, με θέμα "10 χρόνια Μουσείο Ακρόπολης"​.


Ημέρα: 6/02/2019
Ώρα: 19:00​

Χώρος: ΑΜΘ, Αίθουσα Μ. Ανδρόνικος

Είσοδος στο Μουσείο ελεύθερη για όσους παρακολουθήσουν τη διάλεξη.

Συνδιοργ​​άνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ – Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης​​

Έτος:

2019
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις