Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Παραμυθοσκορπίσματα, παραμυθομπερδέματα

Το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων «Φοίβος Ανωγειανάκης»-Κέντρο Εθνομουσικολογίας σε συνεργασία με το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει τρία πρωινά αφήγησης για οικογένειες, στην αυλή του Μουσείου.

Τέσσερεις παραμυθάδες μαζί και δύο μουσικοί παίρνουν ο ένας μετά τον άλλον τη σκυτάλη για τρία Σάββατα μέσα στο Μάιο, ξεδιπλώνοντας τα μάγια της αφήγησης, γιατί… ο λόγος των παραμυθιών έχει σίγουρα μαγεία, αλλά και ρυθμό και μουσικότητα! 


Σάββατο, 27  Μαΐου 2023

Παραμυθοσκορπίσματα, παραμυθομπερδέματα

Η Νάγια Οικονομοπούλου ​​με την συνοδεία της Μαρίας Γεωργοπούλου αφηγούνται παραμύθια για μικρά και μεγάλα παιδιά, παρασύροντας μας σε ένα δημιουργικό μαγείρεμα: «Παίρνουμε κουκιά, ρεβίθια, δυο οκάδες παραμύθια (…). Τα βάζουμε σ' ένα μεγάλο τσουκάλι κι ανακατεύουμε, να έρθουνε τα πάνω κάτω. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μουσικές και τραγουδάκια. Τρώμε μέχρι η κοιλιά μας να γίνει πίθαρος». 

Φωτογραφίες:

Ημερομηνία:

27/05/2023 - 27/05/2023

Ώρα Έναρξης:

11.00 π.μ.

Τόπος:

  • Αθήνα, Αττικής

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Σχετικά Αρχεία:

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

Σάββατο, 27​ Μαΐου 2023
Χώρος: Στην αυλή  του Μουσείου, Διογένους 1-3, Πλάκα, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 11.00 π.μ.

Είσοδος ελεύθερη - Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (μέχρι 2 άτομα),  με αναφορά ονοματεπώνυμου και τηλεφώνου επικοινωνίας στο: cityfestival@thisisathens.org  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα αποσταλεί ενημερωτικό email σε περίπτωση αποδοχής της κράτησης. 

Έτος:

2023
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις