Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Excavation research at the public center of ancient Mieza
Under construction

Year:

25/02/1969 - 25/02/1992

Related services:

Bibliography:

  • , ΑΕΜΘ 4, Thessaloniki, 1990, 127 κέ.10.
  • , ΑΕΜΘ 6, Thessaloniki, 1992, 203-215
  • , ΑΕΜΘ 7, Thessaloniki, 1993, 89-94
  • , ΑΕΜΘ 9, Thessaloniki, 1995, 791
  • , ΑΕΜΘ 12, Thessaloniki, 1998, 371-381
  • , ΑΕΜΘ 16 τυπώνεται., Thessaloniki, 2002

Tags:

 
Calendar
Events