Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον επικεφαλής του Σχεδίου Ανασυγκρότησης της Εύβοιας Σταύρο Μπένο

​Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη δέχθηκε στο​ Υπουργείο τον Σταύρο Μπένο, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν στην αποκατάσταση της Εύβοιας, μετά από τις πρόσφατες πυρκαγιές, και στις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής.

Η Λίνα Μενδώνη και ο Σταύρος Μπένος συζήτησαν διεξοδικά το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της Εύβοιας, το οποίο αφορά στο σύνολο του παραγωγικού και κοινωνικού τομέα, όλους τους πολίτες και έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στο σχέδιο αυτό, όπως συζήτησαν ο Σταύρος Μπένος και η Λίνα Μενδώνη, η συμβολή του Πολιτισμού είναι σημαντική και καθοριστική. Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται και η δρομολόγηση έργων Πολιτισμού, με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Ακολούθησε σύσκεψη με τη συμμετοχή και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη, του Γ.Γ. Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου, της Γ.Γ. Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένης Δουνδουλάκη, του προϊσταμενου της ΕΔΕΠΟΛ Γιάννη Μυλωνά και της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ευβοίας, Αγγελικής Σίμωσι.

 


 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις
    ​​​​