Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


"Τετάρτες στο Μουσείο - Αρχαιολογικές διαλέξεις": Διάλεξη του Δρ. Ανδρέα Βλαχόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: "Βαθύ Αστυπάλαιας: ένα διαχρονικό παλίμψηστο του νησιωτικού Αιγαίου"
​Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τον κύκλο των επιστημονικών διαλέξεων, υπό τον γενικό τίτλο «Τετάρτες στο Μουσείο – Αρχαιολογικές Διαλέξεις».

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποσκοπεί στη γνωριμία του κοινού της Θεσσαλονίκης με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, νέες ανασκαφικές και διεπιστημονικές έρευνες και τα πορίσματά τους. 

Σειρά, την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου και ώρα 19:00, έχει ο ​δρ. Ανδρέας Βλαχόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα​ "Βαθύ Αστυπάλαιας: ένα διαχρονικό παλίμψηστο του νησιωτικού Αιγαίου​".​

Στο πλαίσιο της διάλεξης ο δρ. Βλαχόπουλος θα παρουσιάσει τα πρόσφατα αποτελέσματα της αρχαιολογικής έρευνας πεδίου που διεξάγει από το 2011 στο Βαθύ Αστυπάλαιας υπό την αιγίδα της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνδιοργάνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ – Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης​​

Ημερομηνία:

17/04/2019 - 17/04/2019

Ώρα Έναρξης:

19:00

Τόπος:

  • Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Ετικέτες:

Πληροφορίες για τον Πολίτη:

​Εκδήλωση: Διάλεξη του Δρ. Ανδρέα Βλαχόπουλου, Αναπληρωτή Καθηγητή Προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα: "Βαθύ Αστυπάλαιας: ένα διαχρονικό παλίμψηστο του νησιωτικού Αιγαίου"

Ημέρα: 17 Απριλίου 2019
Ώρα: 19:00​

Χώρος: ΑΜΘ, Αίθουσα Μ. Ανδρόνικος

Συνδιοργ​​άνωση: Σύνδεσμος Φίλων ΑΜΘ – Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης​​

Είσοδος στο Μουσείο ελεύθερη για όσους παρακολουθήσουν τη διάλεξη.​

Έτος:

2019
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις