Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Μουσική εκδήλωση «Cocktail Εγχόρδων και άλλες μουσικές ιστορίες...» στο Άνω Κάστρο Μυτιλήνης
​Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση «Cocktail Εγχόρδων και άλλες μουσικές ιστορίες...», που θα πραγματοποιήσει το σχήμα εγχόρδων String Demons, των αδερφών Λυδίας και Κωνσταντίνου Μπουντούνη, στο Άνω Κάστρο Μυτιλήνης (Διαβατικό), την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023 και ώρα 20:30.

Το μοναδικό στο είδος του σχήμα εγχόρδων String Demons, των αδερφών Λυδίας και Κωνσταντίνου Μπουντούνη, συνδυάζει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία και επιρροές με τρόπο ευφάνταστο και δημιουργικό, στην παράσταση «Λεωφόρος εγχόρδων». Οι String Demons έρχονται από μια πολύ πετυχημένη χρονιά παίζοντας live επί σκηνής και συμπρωταγωνιστώντας με την Ελένη Ράντου στην μουσική παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου» αλλά και από την συμμετοχή τους στην παράσταση «Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι» του Ηλία Καρελλά, όπου έχουν γράψει την μουσική και τα τραγούδια που ερμηνεύουν επί σκηνής.

Η Λεωφόρος είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία μίας πόλης. Έτσι, η Λεωφόρος Εγχόρδων είναι ένας μεγάλος δρόμος που ενώνει διαφορετικά σημεία της μουσικής, με ιδιαίτερο και απλό συνάμα τρόπο. Τραγούδια, ορχηστρικά, δικά τους όπως ο Άλφα (που το ερμήνευσε ο Χ. Θηβαίος), The Immortal, Doctor, Breathe, διασκευές τους που έχουν αγαπηθεί αλλά και καινούργιες, σε έργα κλασικής, ροκ, παραδοσιακής μουσικής, Iron Maiden, Vivaldi, Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, πολυαγαπημένα τραγούδια Ελληνικά και ξένα παρουσιάζονται με την ανατρεπτική ματιά της μπάντας.

Με όχημα τα έγχορδα, τις φωνές, τα κρουστά, οικεία μα και ολοκαίνουργια ακούσματα, μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στη μουσική τους Λεωφόρο, σε όλα ανεξαιρέτως τα "χωράφια" της μουσικής, χωρίς ταμπέλες και στεγανά, σε μία συναυλία που έχει χαρακτηριστεί ως ''ζωντανή απόλαυση των αισθήσεων''.

Οι live εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό εκρηκτικές, χωρίς να χάνουν τη μαγεία και τον λυρισμό τους, ξεσηκώνουν μεγάλους και μικρούς, με την ατμόσφαιρα να γίνεται τουλάχιστον διονυσιακή όταν τα δάχτυλα τους ακουμπήσουν τα έγχορδα.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ημερομηνία:

01/08/2023 - 01/08/2023

Τόπος:

  • Μυτιλήνη, Λέσβου

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Θέμα:

Μουσική

Ετικέτες:

Έτος:

2023
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις