Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Συμμετοχή του ΥΠΠΟ στη Διεθνή Μουσική Έκθεση WOMEX, Α Κορούνια/Ισπανία, 25 - 29 Οκτωβρίου 2023

​Το Υπουργείο Πολιτισμού προγραμματίζει την ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση WOMEX (World Music Expo) 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 25 - 29 Οκτωβρίου, στην πόλη Α Κορούνια της Ισπανίας, με στόχο την προώθηση της εγχώριας μουσικής σκηνής στο εξωτερικό.

Η Έκθεση συνιστά το κύριο ετήσιο γεγονός του διεθνούς προγράμματος  μουσικής υποστήριξης και ανάπτυξης WOMEX, με έδρα το Βερολίνο (από το 1994) και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες μουσικές πλατφόρμες δικτύωσης, καλύπτοντας ευρύτατο φάσμα μουσικών ειδών. Πλαισιώνεται από ποικίλο πρόγραμμα σεμιναρίων, ενημερωτικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, κινηματογραφικών προβολών και συναυλιών, με απώτερο σκοπό την προαγωγή της πολιτιστικής πολυμορφίας και την υποστήριξη της παγκόσμιας κινητικότητας καλλιτεχνών και μουσικών φορέων .

Την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση επιμελείται το Τμήμα Μουσικής της Διεύθυνσης Παραστατικών Τεχνών και Κινηματογράφου της Γενικής Διεύθυνσης Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟ. Δεδομένης της παραπάνω προσπάθειας, το ελληνικό περίπτερο θα στεγάσει τους Έλληνες συμμετέχοντες που θα θελήσουν να προβάλουν εκεί αυτοπροσώπως το έργο τους και να συζητήσουν επαγγελματικές συνεργασίες με τους επισκέπτες της Έκθεσης.

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην Έκθεση, υπάρχει η δυνατότητα να παρουσιαστεί και να διανεμηθεί υλικό προβολής σχετικό με την ταυτότητα και τη δράση τους, σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, από τους υπεύθυνους του περιπτέρου.

Το υλικό αυτό πρέπει να σταλεί ώστε να φτάσει την 25η Οκτωβρίου τ.ε., στην ακόλουθη διεύθυνση:

Palexco

Muelle de Transatlanticos s/n

15003 A Coruna

Spain

(For the pavilion of Hellenic Ministry Of Culture, 203 & 204)

Email: events@palexco.com

 

H αναγραφή των στοιχείων του αποστολέα (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, κλπ) είναι απαραίτητη.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέσω email για το είδος και τον αριθμό των εκθεμάτων που θα αποστείλετε, με τα στοιχεία αποστολής τους.

 

Για συνεργασία με το ΥΠΠΟ

Διεύθυνση Παραστατικών Τεχνών και Κινηματογράφου / Τμήμα Μουσικής

Λιβά Πολυξένη      210 8201741  pliva@culture.gr

Κουλουράκη Χρύσα  210 8201739  chkoulouraki@culture.gr

Ημερομηνία:

25/10/2023 - 29/10/2023

Τόπος:

  • A Coruna, Εξωτερικό

Αρμόδιες Υπηρεσίες ή Φορείς:

Σχετικά Αρχεία:

Θέμα:

Μουσική

Ημερομηνία Έκδοσης:

11/10/2023
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις