Παράλειψη εντολών κορδέλας
Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Σελίδες τοποθεσίας


Συνέδριο στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. «Χρηματοδοτώντας τη Δημιουργικότητα» Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 20-21 Φεβρουαρίου 2014
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το α’ εξάμηνο του 2014, διοργανώνει το συνέδριο με τίτλο «Financing Creativity – Χρηματοδοτώντας τη Δημιουργικότητα» με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Βασικός στόχος του Συνεδρίου είναι να σηματοδοτήσει τη νέα φιλοσοφία που διέπει πλέον τον Πολιτιστικό και Δημιουργικό Τομέα στην Ευρώπη. Αποσκοπεί στην ενημέρωση και συζήτηση σχετικά με την αυξανόμενη σημασία της Δημιουργικής Οικονομίας, την προώθηση της καινοτομίας, τον ρόλο των δημιουργικών/πολιτιστικών επιχειρήσεων στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη, τη διευκόλυνση των πολιτιστικών επιχειρηματικών εκκινήσεων, την παροχή εργαλείων για την πρόσβαση σε νέες πηγές χρηματοδότησης, τον πολιτιστικό τουρισμό και την περιφερειακή ανάπτυξη, τη δημιουργία εξειδικευμένων θέσεων εργασίας για νέους και άλλα θέματα.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν η Επίτροπος κα Ανδρούλλα Βασιλείου, αρμόδια για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας και υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Θεσμικών Οργάνων, Ιδρυμάτων και Διεθνών Οργανισμών, μέλη της ελληνικής και διεθνούς ακαδημαϊκής κοινότητας, εμπειρογνώμονες καθώς και εκπρόσωποι φορέων του πολιτιστικού και δημιουργικού τομέα.

Στο Συνέδριο θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Η εγγραφή για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι υποχρεωτική και γίνεται στο παρακάτω link:
http://eraonline.gr/financingcreativity2014/ (μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2014)

Livestreaming:

http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=1774 ή https://webcast.grnet.gr/

Ημερομηνία:

01/01/2014 - 31/12/2014

Τόπος:

  • Ελλάδα

Εταίροι:

Σχετικά Αρχεία:

Ηλεκτρονική Διεύθυνση:

Ετικέτες:

Έτος:

2014
 
Ημερολόγιο
Εκδηλώσεις